Om oss

Vi bor i ett litet samhälle vid kusten på östsidan, Bergkvara, som ligger i höjd med Öland. Vi föder upp Sibirisk katt i liten skala och våra katter är våra familjer medlemmar. De är med och runt oss hela tiden.

Vår första Sibiriska katt köpte vi våren 2011, Aro, genom SE*TwiCat´s Marina Johansson och hade ingen direkt tanke på vare sig avel eller utställning. Men vi var med i Malmö på vår första kattutställning och tyckte om än det var lite rörigt att det var så skoj. Därefter har utställningarna blivit som små minisemestrar för de katter som vill följa med oss.

Intresset var väckt och jag har nu gått G1, G2 och G3 av Pawerpeds kurserna. Andra kurser jag varit på är ”Kattsex”. En assistent kurs har jag också gått.
Vi bilade upp till Sundsvall med katt för att närvara på Rasseminariet där, bara bilresan var intressant

Nu har vi varit fodervärd åt en sibirisk kille, även denna genom SE*TwiCat´s Marina Johansson, i snart 2 år, Snöboll. Och det har gått bra.
Vår avelshona, Helina, fick vi förtroendet genom S*Milashka´s, Marie Hedre´n 2012.
Vår andra avelshona, med en helt underbart framtoning, fick vi förtroendet att förvalta av CarilloCat Siberian Cats, Kari Granaas Hansen. Hon bär det vackra namnet (N)CariolloCat Love Me Do.

Nu ser vi framåt med tillförsikt för jag är inte den människan som gör något oförberett eller överilat. Alla större beslut tas med erfarna uppfödare och avelsrådets utlåtande.
Jag är så tacksam för all erfarenhet som finns att tillgå ifall man behöver!

// Petra & Peter

Kontaktuppgifter:
Petra Varga / Peter Lindahl
Bredgatan 1, 385 40 Bergkvara

0708-97 30 10 (Petra)
0708-53 23 90 ( Peter)

Mail: gongroff2007@hotmail.com